Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Sztárban Sztár leszek! döntő: Nagy Alexa egészen elképesztő vizes produkciója (videó)

Már önmagéban ez a produkció különdíjat érdemelt volna Nagy Alexa részéről, egészen elképesztő volt a fiatal lány.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars döntője után a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada is véget ért. Akárcsak a DWS-ben, az énekes tehetségkutatóban is férfi győztest avathattunk, aminek sokan örültek. Egészen elképesztő produkciókat láthattunk az elmúlt hónapokban, kezdve a válogatókkal, amik mindig izgalmasak.

Sosem tudni, hogy mi vár ránk, Tóth Gabiék is élvezték ezt, aki már Kossuth-díjat vizionált Majka számára a következő 30 évben. Ki tudja, még ez is összejöhet a rappernek, akit legutóbb díszpolgárrá avattak. Természetesen ez is szóba került a döntő alatt, nagyon sokan gratuláltak Majkának, aki talán soha nem gondolt arra, hogy ezt is elérheti. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Más nagy sikerek is vannak mögötte, és nem sok olyan díj maradt, amit még ne nyert volna meg. Nagy Feró is hasonlóan nyilatkozhat magáról, aki ugyan már 77 éves, még mindig rendkívül fiatalos és külsőleg is nagyon jól tartja magát. Ennyi buli és szórakozás után ez kisebb csoda, de Feró, az Feró, egy igazi legenda.

Tóth Gabi is egyet tudott érteni ezzel, és amit Nagy Alexától látott a színpadon Irene Caraként, az több mint lenyűgöző volt. Tudták jól, hogy ez több mint nehéz kihívás lesz a tánccal egybekötött énekléssel. A végén pedig a vizes jelenet mindent vitt, a közönség szabályosan megőrült, szavak nem voltak arra, ahogyan a fiatal lány táncolt.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb show-ja volt ez, amit teljesen élőben csinált meg. Még csak lihegni sem hallhattuk, mindenki dicsérte, nem lehetett belekötni abba, amit azokban a percekben láthattunk. Érdemes megnézni a videót, mert hasonlóra még a profik között is nagyon kevesen vannak, akik képesek erre, vagy valami hasonlóra.