Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Tóth Gabi nem bírta ki sírás nélkül, mélységesen meghatódott (videó)

Tóth Gabi nagyon szereti Korda György és Balázsi Klári duóját, akik igazi legendák, örök életet érdemelnének.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az élet sajnos egy nap mindenki számára véget ér, de vannak, akik sok száz évet érdemelnének, annyira értékesek és szerethetőek. Korda György és Balázs Klári duója is ilyen, minden generáció számára jó példát jelenthetnek. A 80-as évek óta alkotnak egy párt, és továbbra is ugyanúgy szeretik egymást, ami ritka.

Ritka, mert manapság nagyon nagy divat lett a válás, a megcsalás, a kettős élet. Sokáig sorolhatnánk, milyen borzalmas kapcsolatok vannak odakint, amiknek a többsége nem működik. Ugyanez igaz a házasságokra, hiába nem ismerik be sokan, nem véletlenül válnak el tömegével az emberek, főleg a gyerekvállalást követően. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

György és Klári élete teljes, még mindig aktívak a színpadon. Így volt ez a Sztárban Sztár leszek!-ben is vasárnap a döntőben, aminek a végén győztest hirdettek. Nagy show-t csináltak a versenyzők, akárcsak a sztárfellépők, élen Nagy Feróval, akit igazi legendának és mutánsnak nevezett Tóth Gabi, a TV2 egyik arca.

Gabit nemcsak Feró, hanem Klári is lenyűgözte, aki a férjéhez hasonlóan nagy énekes. Az énekesnő sokat dicsérte Klárit, akárcsak Majka, megjegyezvén, nagyon nagy tartományban tudnak énekelni, igazi művészek, akik igazi legendái a szakmának, és egyúttal valóban a lehető legjobb példát mutatják a többiek előtt.

Gabit lenyűgözi az a kapcsolat, ami Klári és Gyuri között van. Köllő Babett is azt mondta, mindenkinek ilyen házasságot kíván, ami már évtizedek óta tart, és valóban elválaszthatatlan páros az övék, valahogyan azt gondoljuk róluk, hogy örökké fognak élni, és megérdemelnék, mert minden egyes nap adnak az embereknek.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.