Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Díszpolgár lett Majka Ózdon

Díszpolgári címet kapott Majka Ózdon, ami ezer szállal kötődik az életéhez, de már régóta Budapesten él.

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Majka megvalósította az amerikai álmot Magyarországon, amire több mint büszke lehet. Óriási sikerek vannak mögötte, de a legnagyobb sikere a saját családja, akiknek mindent meg tudott adni az évek során.

Biztonságos környezetet teremtett számukra, és hála a sikereinek, a két fiúgyermeke már lakástulajdonos. Ez óriási segítség lesz az életük során, amit a szüleiknek köszönhet, akik továbbra is szeretik egymást. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Jó látni azt, hogy ennyire megvan közöttük az összhang, valóban minden a helyén van. Majka és Hajni kapcsolata példaértékű, sokan tanulhatnának tőlük, noha egykor nem sok időt jósoltak nekik.

Az évek bizonyítják, hogy nagyot tévedtek az emberek velük kapcsolatban, mert egy nagyon jól működő duó az övék. Majka számos elismerést kapott, de az egyik legkülönlegesebb a mostani, Ózd díszpolgári címe.

„Hát ez a nap is eljött! Díszpolgár lettem Ózdon… Köszönöm a városnak, hogy felnevelt, kitanított, és a végén 21 év elteltével sem feledkezett meg rólam. Hálás vagyok! Sorsod Borsod!! Ózd mindörökké!” – üzent a posztjában a rapper.