Tóth Gabi: „Csöndesen és váratlanul átölelt az Isten”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ady Endre sorait idézte Tóth Gabi, aki ezzel ismét üzent, de egy fotót is csatolt a bejegyzése mellé, kalapban és fejkendőben.

Tóth Gabiról mindig sokat beszélnek az emberek, és jól látni, hogy továbbra is rendkívül megosztó. Sokan gyűlölettel vannak felé, és most, hogy válófélben van, még inkább az emberek virtuális céltáblájává vált.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Gabi ehhez részben már hozzászokhatott, viszont nincs könnyű dolga. Százezrek várják, hogy mondjon valamit a tönkrement házasságáról és az állítólagos új kapcsolatáról, amiről ugyancsak sokat cikkeznek.

Nemrég arról számolt be röviden, hogy új fejezetet nyitott az életében. Nem sokkal később Krausz Gábor ugyanerről írt, ami válasz lehetett felesége bejegyzésére, de hogy milyen közöttük a kapcsolat, nem tudni.

Mindenesetre Gábor keményen készül a Dancing with the Stars új évadára, és lehetséges, hogy meglepetést fog okozni. Mikes Anna oldalán a lehető legjobb tanártól tanulhat, és látható módon remek közöttük az összhang.

Gabi most ismét jelentkezett, és nemcsak egy új fotót osztott meg magáról, hanem Ady Endre szavait, „Az Úr érkezése” című alkotást idézte, amit erre a linkre kattintva érhettek el, de csak korlátozott ideig.