Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Tom Hanks nagyon laza volt Szoboszlaiék meccsén (videó)

Tom Hanks egyértelműen Szoboszlai Dominikék ellen szurkolt, az Aston Villa mezét viselte, ami részben szerencsét is hozott.

...svg content...Fotó: Tom Hanks amerikai színész egy női rákkutatást támogató alapítvány jótékonysági rendezvényén a kaliforniai Beverly Hillsben 2024. április 10-én. MTI/EPA/Allison Dinner
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tom Hanks egy igazi legenda, aki már a 68. születésnapjára készül, pedig valahogyan mindig is a 40-es verziója van előttünk. Egy színész, aki nehezen öregszik, és láthatóan imádja az életet, a filmeket, az egész szakmát. Sosem volt az a filmgyáros típus, hiába kapott erre lehetőséget, nagyon is megválogatja, mit vállal el.

Emiatt a vagyona sem akkora, mint lehetne, bár így sem panaszkodhat, súlyos dollármilliókat keresett. Már 1977-ben aktív volt az 1956-ban született színész, akit az egész világon ismernek, és bármerre is járjon, felismerik. A családapa több legendás filmben is szerepelt, amik általa csak nagyobbá váltak. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Hosszú a lista, és a 90-es évek nagyban róla szólt, bár a 2000-es években is voltak igazán kiváló alkotások a nevével. Szerencsére még mindig aktív, és amikor teheti, sporteseményekre jár, mert szereti a sportokat. Legutóbb az Aston Villa vendége volt, és a helyszínen nézte végig a drámai 3-3-as meccset a Liverpool ellen, aminek ideje alatt Szoboszlai Dominik csereként lépett pályára.

Hanks a tőle megszokott lazasággal és nyitottsággal fogadta az embereket, nagyon élvezte a közönség, hogy ilyen kaliberű legenda velük együtt szurkol. Abszolúte együtt élt a játékkal, és más VIP-vendégektől eltérően valóban szurkolt, nemcsak úgy ott volt. Pár héttel ezelőtt Adam Sandler, a világhírű vígjátékszínész is felbukkant az egyik angol meccsen.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.