Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Drámai döntetlent játszott a Liverpool, Szoboszlai majdnem gólt lőtt

Szoboszlai Dominik megint a kispadon kapott helyet a Liverpool drámai meccsén az Aston Villa ellen.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Azzal, hogy a Manchester City és az Arsenal is megnyerte a saját meccsét, csak még nagyobb nyomás alá került a Liverpool. A City nagyon simán nyert a Fulham otthonában, nemigazán adtak esélyt az ellenfélnek, majd ünnepelhettek, mert ezzel átvették a vezetést a bajnokságban.

Az öröm nem tartott sokáig, mivel az Arsenal is elhozta a 3 pontot, ráadásul a Manchester Unitedtől, az Old Traffordról. Ugyanakkor a londoniak egy meccsel többet játszottak, és ha a City kedden a Tottenham ellen is nyerni tud, azzal több mint közel kerülnek ahhoz, hogy övék legyenek a trófea. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Liverpoolra nehéz meccs várt az Aston Villánál, akik a 4. helyen állnak, ami még pont Bajnokok Ligája indulást ér. Ennek megfelelően is feszültek egymásnak a csapatok, és Szoboszlai ezúttal is a kispadon foglalt helyet. Az utóbbi időben Klopp valamiért ott számít a magyar válogatott csapatkapitányára, aki ráadásul nem sok játékpercet kap.

Szoboszlai a 76. percben állt be

Egy nagyon gyors öngóllal kezdődött a mérkőzés, az Aston Villa kapusa paródia szerűen paskolta a labdát a saját kapujába. Senki sem akart hinni a szemeinek, még Tom Hanks világhírű színész sem, aki a klub VIP-szektorából figyelte az eseményeket. 10 perccel ezután már boldog lehetett, mert a Liverpool védelme kihagyott, amit Tielemans használt ki Watkins passzából.

Újabb 10 perccel később már Gakpo lehetett a legboldogabb ember a stadionban, fontos gólt szerzett. Hosszabb ideig elemezték a gólt a VAR-szobában, majd megállapították, hogy nem volt les, és ez csak a kezdet volt a fordulatok sorában. Nem egy gólt vettek el les miatt, amiről az Aston Villa is tudna beszélni.

A második félidő is egy gyors góllal vette kezdetét, a 48. percben Quansah módosította 3-1-re az állást, és ugyan pár perccel ezután Watkins szépített, annullálták a találatot, ahogyan a Liverpool következő gólját is, szintén les miatt. A 69. percben ismét villant az Aston Villa, akik az első félidőben többek között a szezon ziccerét is kihagyták, képtelenek voltak betalálni az üres kapuba.

Szoboszlai majdnem gólt lőtt

Röviddel Szoboszlai beállása előtt védett hatalmasat Alisson, tartván ezzel a kétgólos előnyt. Dominik nem várt sokat azzal, hogy mindenki rá figyeljen, Salahtól kapott egy nagy passzt, majd Martineznek kellett nagyot hárítania.

Hogy izgalmasabb legyen a végjáték, a 85. percben Durán góljával megint csak egy gól volt a különbség a két csapat között. Nunez erre góllal válaszolt,de hiába, mert nem adták meg, viszont a Villa több mint szerencsés, Durán combjáról megpattant gólját már igen, amivel 3-3-mal mentek tovább a felek, és még mindig volt hátra pár perc. A 92. percben jött az újabb Alisson-bravúr, közel járt a Villa a fordításhoz, a 3 pont begyűjtéséhez.

A Liverpool ezzel gyakorlatilag lemondhat a címről, 79 pontot számolnak a 3. helyen a 85 pontos Manchester City mögött, akik egy meccsel kevesebbet játszottak, míg az Arsenal 86 ponttal várja a folytatást. Az Aston Villa marad a 4. 68 ponttal a 63 pontos Tottenham előtt, akiknek van egy elmaradt mérkőzésük a City ellen.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.