Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Szoboszlai a kispadon kezd az Aston Villa ellen

A Liverpool ismertette a kezdőjét az Aston Villa ellen az angol bajnokság hétfő esti mérkőzése előtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa kapura lõ az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 32. fordulójában játszott Manchester United- FC Liverpool mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2024. április 7-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel végzõdött. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Először a Manchester City hozta a kötelező 3 pontot a Fulham otthonában, amivel ideiglenesen átvették a vezetést a bajnokságban. Amiatt csak ideiglenesen, mivel az Arsenal legyőzte a Manchester Unitedet az Old Traffordon, és egy meccsel többet játszva visszavette az első helyet a Premier League-ben.

Ezek után a Liverpool számára még inkább nem maradt más opció, mint a győzelem az Aston Villa ellen. A gondot az jelenti, hogy Klopp csapata nincs formában, és ha nem nyernek, azzal a lendülettel minden valós esély elúszik, bár valószínűleg már így sem számolhatnak az idei bajnoki címmel, miután az elmúlt hetekben sok pontot buktak el. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A televízió élőben adja a mérkőzést, ami nehéznek ígérkezik a Liverpool számára, mert az Aston Villa a 4. helyen áll, és be akarják biztosítani a Bajnokok Ligája indulásukat. Ez most meg is történhet, viszont nekik sem lesz könnyű dolguk a Liverpoollal szemben, ugyanakkor jó hírt jelent számukra, hogy a rivális Tottenham kedden a Manchester Cityt látja vendégül.

A Liverpool időközben ismertette a kezdőcsapatát, aminek kapcsán az egyik legnagyobb kérdés az volt, vajon Szoboszlai Dominik visszatérhet-e a kezdőbe, vagy ezúttal is a cserepadon számít rá a távozás előtt álló legendás német edző. Szoboszlai végül a kispadról ugorhat be, akárcsak hozzá hasonlóan Nunez.

A mérkőzést az eddig megszokottakhoz hasonlóan élőben közvetíti a televízió, és azok, akik a helyszínen figyelnék Szoboszlai meccseit, még jobb híreket kaptak a nap folyamán. Ez is csak azt jelzi, hogy mekkora az érdeklődés a magyar válogatott csapatkapitány iránt.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.