Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Videón a Manchester United újabb veresége, most az Arsenal ellen

A Manchester United katasztrofális formában van Erik ten Hag vezetésével, aki továbbra is a sérülésekkel védekezik.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sokszor szinte nézhetetlen a Manchester United játéka, de ennek ellenére a vezetőség még mindig nem rúgta ki a hollandot, amit sokan nem értenek. Semmi fejlődést nem mutat Ten Haggal a csapat, akik még csak az Európa-ligában sem lesznek ott, miközben az edző lassan mindent a sérülésekre fog.

Nemrég ismét a megfelelő személynek nevezte magát az United edzői posztjára, amiben nem kevesen kételkednek. Ezzel együtt Ten Hag nem fél attól, hogy kirúgnák, márpedig igen komoly az esélye annak, hogy az új idényben már ne ő irányítsa a szebb napokat is megélt legendás angol csapatot. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A szurkolók már semmin nem tudnak meglepődni, és Ten Haggal eljött az a korszak, amikor gyakorlatilag bárkitől vereséget képesek szenvedni. Az elmúlt öt meccsükből mindössze egyet nyertek meg, és az Arsenal az Old Traffordról is el tudta vinni a 3 pontot, ami a bajnokság szempontjából több mint fontos volt, mert a Manchester City is hozta a meccsét, és egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Két egymást követő vereséggel áll az United a 8. helyen, már a Chelsea is előttük van, ami ugyancsak beszédes. 54 pontot gyűjtöttek eddig, míg a messze kisebb erőforrással működő Aston Villa 67 pontos a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyen.

Ami pedig az Arsenal elleni meccset illeti, kizárólag Onanának köszönhető, hogy nem kaptak több gólt egynél. Az United kapusa ezúttal kiválóan védett, addig Casemiro sokszor csak sétált, rengeteget veszített a sebességéből, a hatékonyságából, aki szintén Ten Hag igazolása, ráadásul sokba került, akárcsak a mellőzött szintén brazil Antony.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.