Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

A Manchester United edzője nem aggódik az esetleges kirúgása miatt

Erik ten Hag sem érezheti teljesen biztonságban magát, mert olyan gyenge eredmények vannak mögötte, hogy sokan már rég kirúgták volna.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United csak maga alatt vághatta a fejszét ezzel, mivel egy másik menedzserrel talán meg tudták volna szerezni a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyet. Ehelyett minden valószínűség szerint még csak az Európa-ligában sem lesznek ott, ami nemcsak a bevételekre, hanem az igazolásokra is jelentős hatással bírhat.

Márpedig sok új játékosra lenne szüksége a Vörös Ördögöknek, és nem olyanokra, mint akiket többségében Ten Hag igazolt. Casemiro is ékes példa erre, sok szurkoló már imádkozik azért, hogy a Real Madrid korábbi sztárja távozzon, viszont a lista sokkal hosszabb ennél, többek között Rashfordot is készek eladni. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Crystal Palace elleni 4-0-s vereség sem volt elég ahhoz, hogy a 8. helyen álló Manchester United edzőt váltson. Ugyan az FA-kupában ott vannak a döntőben, a Manchester City abszolút favorit, nem sok esélyük van a győzelemre, ahogyan tavaly sem volt. Ha meg is nyernék a kupát, akkor sem valószínű, hogy Ten Hag maradhat, így Van Gaal példáját követné, akit 2016-ban rúgtak ki az FA-kupa elhódítása után.

Ten Hag ismét csak védekezett, nem hibáztatja magát, és azt mondta, a tulajdonosok látják az okokat a csapat idei teljesítménye mögött, és nem aggódik az esetleges kirúgása miatt. „Azt gondolom, megvan a józan eszük. Látják, amikor 32 különböző védelemmel dolgozunk, elveszítvén 8 középhátvédet, és 13 különböző középpályával játszunk, miközben nincs balhátvédünk, és sok a sérült. Ez pedig negatív hatással lesz az eredményekre.” – idézte a BBC.

Ten Hag hozzátette, nem elégedett az idei szezonban elértekkel, de reálisnak kell lenniük, tekintettel a sérülések sokaságára. A helyzet nagyon súlyossá vált a holland irányítása alatt, miközben már Tuchel is elérhetővé vált, és úgy hírlik, Mourinho vissza akar térni az Old Traffordra Ten Hag helyére.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.