Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Tuchel egyre közelebb lehet a Premier League-hez, idén nyáron visszatérhet

Szavai alapján nagyon is valószínűnek tűnik, hogy ismét egy angol klub kispadjára ülhet majd le.

...svg content...MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Vajmi kevés esély mutatkozik arra, hogy Thomas Tuchel a Bayern Münchennél marad a következő szezonban, a német edző legutóbbi nyilatkozata után azonban egyre többen azt várják, hogy a Premier League-ben köthet ki.

Tuchelt már napokkal ezelőtt szóba hozták a Manchester Uniteddel, Eric ten Hag csapata ugyanis hatalmas mélyrepülést mutatott be ebben a szezonban, így könnyen lehet, hogy néhány héten belül búcsút intenek a holland edzőnek. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A német szakember már csak azért is kézenfekvő választás lehetne a kispadra, mivel a Chelsea-vel azóta sem látott sikereket, többek között Bajnokok Ligája győzelmet is elért. Tapasztalata tehát már van az angol bajnokságban, és ő maga is örömmel gondol vissza az ott eltöltött évekre – számolt be róla a The Athletic.

„Nem titok, hogy szerettem a Chelsea-nél, és szerettem Angliában lenni. A Premier League közege tetszett, és ez egy nagyon különleges időszak volt számomra” – árulta el a Real Madrid elleni BL-elődöntőt megelőzően.

„Nagyon valószínűtlen, hogy a következő szezont is a Bayernnél töltöm. Van egy megállapodásunk, melynek kezdeményezője a klub volt” – fogalmazott Tuchel, arra utalva, hogy a bajorok klubvezetése már döntött az edzőkérdésben.

Habár a Bayern München 11 szezonbeli elsőség után már biztosan nem nyerheti meg a Bundesligát, a Bajnokok Ligájában egészen az elődöntőig meneteltek, ahol szerda este a Real Madrid otthonában vívhatják ki a fináléba jutást, miután Németországban döntetlent játszottak a csapatok.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.