Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Bajnokok Ligája-győzelem esetén sem akarja megtartani Tuchelt a Bayern München

Hiába a jobb eredmények a Bajnokok Ligájában és a szurkolók egy részének tiltakozása, a Bayern München vezetősége új edzőt akar.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig csak keresik Guardiola utódját a bajorok, nem egy edzővel dolgoztak együtt azóta, hogy a legendás edző a Manchester City-hez került. Ugyan Bajnokok Ligáját nem nyert a németekkel, így is kedvenc volt, és évek óta ő az egyetlen olyan edző a csapatnál, akit nem küldtek el idő előtt.

Igen hosszú a lista, ráadásul nagy nevek szerepelnek rajta, akik a Bayernt irányíthatták. Ancelotti, Sagnol, Heynckes, Kovac, Flick, Nagelsmann és most Tuchel van a kispadon. Hasonló a helyzet, mint a Manchester Unitednél, ahol Sir Alex Fergusont nem tudták pótolni, de lehetséges, hogy Tuchel lesz a megoldás az Old Traffordon. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A Bayern legutóbb 2-2-es döntetlent játszott a Real Madriddal a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Nem lehet azt mondani, hogy Tuchel elégedett lett volna, de adott az esély arra, hogy ott legyenek a döntőben. Bármi is történjék, Tuchel nem maradhat a München edzője, és ezt a Bayern vezérigazgatója, Dreesen tette egyértelművé.

„Mindannyian boldogok lennénk, ha együtt nyernénk meg a Bajnokok Ligáját, majd külön utakon folytatnánk. A döntést azon a ponton kell értékelni, amikor azt meghozták. Más volt a helyzet.” – idézte a Live Here We Go a Bayern szakemberét.

A Bayern hamarosan a Real Madrid otthonában lép pályára a visszavágón, addig szerda este a másik elődöntőben a Dortmund feszül össze a PSG-vel. Emiatt még arra is lehet sansz, hogy nagy meglepetésre két német csapat játssza a döntőt a BL-ben.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.