Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Hiába a Bayern-feltámadás, Tuchel nagyon elégedetlen volt az egyik védőjével

A Bayern München edzője nem lehetett maradéktalanul elégedett a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő után.

...svg content...MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Néhány hete még kevesen gondolták volna, hogy a Bundesligában bukdácsoló bajorok a Bajnokok Ligája döntőjéért fognak küzdeni, ám az Arsenal kiejtése után a Real Madrid ellen sem vallott szégyent Thomas Tuchel legénysége. A német együttes edzője mégsem lehetett teljesen boldog a lefújást követően.

Tuchel csapata bár a második félidőben megfordította a meccset, a 83. percben mégis döntetlenre mentett a vendégcsapat, méghozzá Vinícius büntetőjét követően, melyet Kim Min-Dzse szabálytalansága előzött meg. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mindezt nem is hagyta szó nélkül Tuchel, aki szerint Kim mindkét gólban alaposan benne volt:

„Az első gólnál túl korán lépett el Vinícius mellől, Kroos pedig kihasználta a lehetőséget. A másodiknál sajnos megint hibázott, öten voltunk kettő ellen, megvolt a létszámfölényünk, nem kellett volna olyan agresszívan védekeznie Rodrygo ellen” – fogalmazott Tuchel.

„A Real Madrid az ilyen hibákat megbünteti. De megesik az ilyesmi, tovább kell lépnünk” – tette hozzá a Bayern edzője. Kim tavaly nyáron igazolt a Bayernhez, ám a Napolinál mutatott teljesítményét nem tudta átmenteni. A szezon során mutatott formahanyatlása miatt pedig Eric Dier januári érkezését követően a kispadra szorult – írja az ESPN.

A meccs után Harry Kane is válaszolt az újságírók kérdéseire, akit többek között arról is kérdeztek, hogy Bellingham mit mondott neki, amikor a második gól előtt a büntetőponthoz állt: „Hogy őszinte legyek, nem tudom, mit mondott. Motyogott valamit, hogy megpróbáljon kizökkenteni, de én ilyenkor próbálok mindent kizárni” – fogalmazott Kane, aki értékesítette a büntetőt.