Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,83 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
68,367 $

2-2-es döntetlen született a Bayern München és a Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőjén

Egy nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással a Bayern München és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bajnokok Ligája első elődöntőjében a Bayern München és a Real Madrid csapott össze egymással az Allianz Arénában. Hatalmas hangulatban futottak ki a játékosok a gyepre, ahol igen nagy volt a tét, és ennek megfelelően feszültek egymásnak a csapatok, teljesen nyílt módon, mint az várható is volt.

Egy percet sem kellett várnunk az első ziccerre, Sané azonban nem tudta értékesíteni a helyzetet, Lunin lábbal védett. Az első 10 perc különösen erős volt a Bayern számára, sorra jöttek a támadások, és a Real Madrid sokszor csak nyomozta a labdát, nemigazán tudtak mit kezdeni ezzel a nyomással. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ancelotti egy igen erős Real Madridot küldött ki a pályára a volt csapata ellen, akiket csak rövid ideig irányíthatott. Mint az általában lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, amikor Vinicius Junior a 24. percben betalált a Bayern kapujába.

Mindkét oldalt volt egy büntető

A gólpasszt a veterán Kroos adta, aki szenzációs módon szolgálta ki a brazil csatárt. Juniornak még csak át sem kellett vennie a labdát, annyira pontos volt, Neuer nemigazán tudott mi tenni, és dühösen csapott a földbe. Egy góllal biztosan vezethettek volna, helyette ők kerültek hátrányba a saját pályájukon.

Ugyan a második félidő nem kezdődött olyan erősen a Bayern számára, Sané az 53. percben egyenlített egy távolibb lövéssel. A Real Madrid kapusa is benne volt ebben, a rövidre kapta a lövést, ami talán meglepte, nagyon nagy erővel érkezett. Katasztrofálisan kezdődött a második 45 perc a vendégeknek, ugyanis Kane pár perccel az egyenlítés után büntetőből fordított.

A 82. percben jött az újabb fordulat, ugyanis a madridiak is kaptak egy büntetőt, amit Vinicius Junior legalább annyira higgadtan és pontosan értékesített, mint Kane. A hátralévő percekben nem esett több gól, így ezzel a 2-2-es döntetlennel minden nyitott maradt.