Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Ten Hag az újabb kínos vereség után: Én vagyok a megfelelő edző az United számára

A Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag a Crystal Palace elleni 4-0-ás vereség ellenére sem gondolja, hogy távoznia kellene.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nehéz helyzetben találta magát a Manchester United, miután az utóbbi hét Premier League mérkőzésből mindössze egyet tudott megnyerni. A csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban, ami veszélyezteti részvételüket a következő szezon európai kiírásaiban.

A sikertelen szereplés miatt egyre gyakrabban röppennek fel a hírek, melyek szerint Ten Hag a szezon végén távozhat posztjáról, a legutóbbi vereség pedig csak tovább növelheti rajta a nyomást, a szakember azonban kijelentette, hogy jelenleg nem foglalkozik a jövőjével, csakis a csapat felkészítésére koncentrál. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„A jövőm? Nem gondolok erre. A legjobb tudásom szerint készítem fel a csapatot. Sok problémánk van, szóval jelen pillanatban csak a jobb eredmények elérésére koncentrálok”, mondta ten Hag a BBC-nek.

Arra a kérdésre, hogy ő-e a megfelelő személy a Manchester United edzői kispadjára, Ten Hag a következőket felelte. „Természetesen igen. Én vagyok a megfelelő menedzser arra, hogy a dolgokat jó irányba tereljük. Ha minden játékos egészséges, remek keretünk van, azonban amikor a teljes hátsó sor hiányzik, akkor nyilvánvalóan problémáink vannak”, mondta.

Érdekes módon Ten Hag jó eséllyel a nem túl meggyőző teljesítménye ellenére is találna magának munkát egy esetleges menesztés esetén, ugyanis neve a hírek szerint a Bayern München rövidített listáján is megtalálható.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.