Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Látványos sminket villantott Gáspár Evelin, odavannak érte a követők

Gáspár Evelin nagyon szereti a hangsúlyos, minőségi és elegáns sminkeket, és ezúttal is odafigyelt a megjelenésére.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Mióta még elegánsabban, csinosabban öltözködik Gáspár Evelin, láthatóan több az irigye, és igyekeznek belekötni. Durva jelzőkkel illetik, és azt állítják, nem dolgozik, holott köztudott, hogy a TV2 családjának tagja, illetve a politikában is aktív, valamint médiaszemélyiség, így időről időre márkákkal működik együtt.

Evelin szerencsére megtanulta kezelni ezeket a támadások, nem foglalkozik velük, így azok, akik ebben rejlik örömüket, nem érik el a céljukat. Győzike idősebbik lánya a legaktívabb a közösségi médiában a családjuknál, de már Gáspár Virág is egyre többször posztol, és gyakran látni a testvéreket együtt. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Magabiztosan, jó formában várják az igazi nyarat, a jó időt. Általában pénteken és szombaton bulizni mennek, közös barátaikkal vannak, és jól érzik magukat, miközben Győző és Gáspár Bea gőzerővel készülhet a Gáspárék forgatására, ami kvázi a Győzike Show folytatása lesz, mely egykor az RTL-en futott.

A családi kalandok a TV2-n folytatódnak, és biztosak lehetünk abban, hogy nagy show-ban lesz részünk. Azt egyelőre nem tudni, hogy Evelin és Virág szerepelni fog-e az új évadban, de nagyobb rá az esély, hogy igen. Sokan lennének kíváncsiak arra, hogy Evelin és Virág élete hogyan alakul, miket csinálnak a hétköznapjaikon, és így tovább.

Evelin és Virág nagy követőbázissal rendelkezik az Instagramon, amire már a márkák is felfigyeltek. Evelin gyakran oszt meg közeli fotókat magáról, az arcáról, mint tette azt legutóbb a kis kedvence társaságában. Nagyon szeretik egymást, és ahová csak tudnak, együtt, közösen mennek.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.