Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Gáspár Evelin és Gáspár Virág nagyon trendin buliztak szombat este (videók)

Gáspár Evelin és Gáspár Virág is nagyon trendin buliztak szombat este, láthatóan jól érzik magukat Budapesten.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyan Salgótarjánban is jól érezték magukat a Gáspár-lányok, Budapest egészen más lehetőségeket rejt magában. Ezernyi étterem, szórakozóhely várja őket, nem beszélve a programokról, a fesztiválokról, és így tovább.

Egy ideje Budapesten élik az életüket, és aligha költöznének vissza vidékre, miközben sok barátjuk a fővárosban él. A csajok nagyon trendiek, és már Virág is felnőtt, aki a hírek szerint szintén tárgyal a TV2-vel, nemcsak a nővére, mivel úgy döntött a csatorna, elindítják a Gáspárék című sorozatot. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Gáspár Bea és Gáspár Győző már elkötelezték magukat a sorozat mellett, melynek első jeleneteit is láthattuk. Az idei év egyik legnagyobb durranása lehet a visszatérő Megasztár és a Dancing with the Stars mellett, de többek között a Sztárban Sztár is új évadot kap, immáron biztosan Tóth Andi nélkül, mert az énekesnő visszatért az RTL-hez.

Sokan reménykednek abban, hogy Gáspár Evelin és Gáspár Virág igent mondanak a TV2-nek. Jól is kereshetnek ezzel, főleg, ha a nézőszámok kiugrónak lesznek, ami szinte garantált, így csak profitálhatnak ebből. A Győzike Show után egy újabb műsor, amivel súlyos milliókat kereshet Győzike családja, akik még mindig nagyon szórakoztatóak.

Evelin és Virág szombaton sem maradtak otthon, trendin, csinosan mentek bulizni, amiről videós anyagok is készültek. Ha kíváncsiak vagytok a csajok szombati szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre a videókért, amik korlátozott ideig érhetőek el.