Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

A Manchester United két sztárja is felkerült egy szaúdi klub radarjára

Bruno Fernandes és Casemiro is felkerült a szaúdi pro liga listájára.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a Manchester United sztárjai, Bruno Fernandes és Casemiro már a szaúdi profi ligában szereplő klubok radarján van.

A Daily Telegraph értesülései szerint a brazil válogatott Casemiro képviselőivel már tárgyalásokat is folytattak a szaúdiak. Úgy tudni, hogy Cristiano Ronaldo csapata, az Al Nassr az egyik olyan klub, mely a brazil aláírására pályázik. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Eközben a szaúdi pro liga élénk érdeklődést mutat a United csapatkapitánya, Fernandes iránt is, csakhogy míg Casemiro megszerzésével kapcsolatban állítólag optimista a szaúdi liga, addig Fernandes megszerzése egy nehezebb feladat lehet számukra, hiszen a 29 éves játékos kulcsszereplője Erik ten Hag csapatának.

Úgy tudni azonban, hogy Casemiro és Fernandes mellett a szaúdi pro liga több másik profi játékost is kiszemelt magának, hogy megszerezze őket a nyár folyamán, sőt, állítólag nem kevesebb, mint 10 Premier League-játékost figyelmnek árgus szemekkel. Állítólag a Liverpool kapusa, Alisson és a Manchester City játékosa, Ederson is szerepel a listán.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.