Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,77 Ft
Euró
384,62 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
67,067 $

Angliában köthet ki Gulácsi, nagyon akarják őt

Gulácsi Péter igazi sztárkapus lehet, akár egy nagyobb csapatnál is, miután a hosszú sérülése után ismét letette a névjegyét, és ha ő védi a magyar kaput az Európa-bajnokságon, élete legnagyobb lehetőségét kaphatja meg.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Továbbra is titok övezi, ki védi majd a magyar kaput a közelgő Európa-bajnokságon, de jó eséllyel Gulácsi lesz az, hiába ment nagyot Dibusz abban az időszakban, amikor a csapattársa súlyos sérüléssel bajlódott. A Ferencváros játékosa nem kevéssel járult hozzá ahhoz, hogy a magyar válogatott egyenes ágon jutott ki a kontinenstornára.

Marco Rossi egyelőre csak annyit árult el, hogy mindkét kapusra számít, de már az Izrael elleni felkészülési meccs is beszédes lehet a folytatásra nézvén. Ami biztos, Gulácsi továbbra is nagyon népszerű az átigazolási piacon, és hamarosan élete legnagyobb lehetőségét kaphatja meg. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Fabrizio Romano ugyanis azt írja, Gulácsi ismét felkeltette az angol bajnokságban szereplő klubok figyelmét, miután sokat tett azért, hogy a Lipcse a Bajnokok Ligájában játsszon. Kiderült, a Lipcse januárban elutasította a Nottingham Forest ajánlatát a magyar kapusért, de továbbra is erős az érdeklődés iránta az első osztályból.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.