Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Tragikus baleset történt egy floridai autópályán, legkevesebb 8 ember életét vesztette

Helyi beszámolók szerint nagyon súlyos baleset történt, a hatóságok pedig attól tartanak, a halálos áldozatok száma növekedni fog.

...svg content...Fotó: Unsplash/Julius Hildebrandt
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint 8 ember életét vesztette, mintegy 40 pedig megsérült, miután egy körülbelül 53 mezőgazdasági munkást szállító busz balesetet szenvedett és felborult a 40-es nyugati országúton Florida középső részén.

Patrick Riordan, a Florida Highway Patrol hadnagya újságírók kérdésére megosztotta, mintegy 40 sérültet kórházba szállítottak, s néhányan közülük „nagyon súlyos állapotban” vannak. Riordan aggodalmát fejezte ki a sérültek állapota kapcsán, s úgy fogalmazott: Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Nagy a valószínűsége, hogy tovább növekszik a halálos áldozatok száma.”

A helyi tisztviselők beszámolója alapján helyi idő szerint reggel 6 óra 35 perc körül a 2010-es International Bus és egy 2001-es Ford Ranger ütközött össze, melynek következtében az útról áthajtott egy kerítésen, majd felborult. A Ford Ranger sofőrje is a súlyos sérültek között van, őt is kórházban ápolják.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.