Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

A Meta megszünteti a Workplace alkalmazást

Inkább az AI-ra és a metaverzumra összpontosít a gigavállalat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dima Solomin
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Facebook anyavállalata kedden jelentette be, hogy a Meta Platforms megszünteti a munkára összpontosító Workplace alkalmazását, mivel a vállalat a mesterséges intelligencia és a metaverzum technológiák kiépítésére helyezi át a hangsúlyt.

A vállalat közlése szerint a Workplace 2026 júniusától nem lesz elérhető az ügyfelek számára, noha a Meta továbbra is használni fogja belső üzenőfalként. A felhasználók 2025 augusztusáig továbbra is hozzáférhetnek a termékhez. A Meta szóvivője a változás kapcsán megosztotta: Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Megszüntetjük a Workplace-t, hogy az AI és a metaverzum technológiák kiépítésére összpontosítsunk, melyekről úgy gondoljuk, hogy alapvetően átformálják majd a munkánkat. A következő két évben lehetőséget biztosítunk Workplace ügyfeleinknek, hogy átálljanak a Zoom Workvivo termékére, a Meta egyetlen preferált migrációs partnerére.”

Az Axios emlékeztetett, a vállalati kommunikációs alkalmazást, a Workplace-t először 2016-ban vezették be a vállalkozások számára, olyan új funkciókkal, mint a több vállalatra kiterjedő csoportok és a megosztott terek, melyek lehetővé tették a különböző szervezetek alkalmazottai számára a közös munkát.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.