Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,62 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,73 Ft
Bitcoin
69,818 $

Ennél vonzóbbak aligha lehetnének Sarka Katáék (fotóval)

A csajok ismét közösen edzettek, és mint mindig, megadták a módját a megjelenésüknek, nagyon jól néznek ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata egyre több edzős tartalmat oszt meg magáról, ami által egyrészt rengeteg bókot kap, és nemcsak a férfiaktól, másrészt sokakat motiválhat. Bizonyítja ezzel, hogy családanyaként, három szülés után is lehet valaki extrán fitt, mert nem létezik lehetetlen, csak kifogások és gyenge jellem.

A többség abszolúte alkalmas erre, mégis inkább kifogásokat keresnek, és ha ezt az időt inkább saját magukra fordítanák, rögtön elégedettebbek lennének a tükörrel szemben állva. Kata is kereshetne kifogásokat, de nem teszi, inkább még vasárnap reggel is hajlandó lemenni edzeni, hogy már a nap elején letudja az edzését. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Így tett legutóbb is, és videókat is láthatunk róla, amikben megmutatja, nem viccel, ha edzésekről van szó. Nagyon keményen végzi a feladatokat, nem panaszkodik, hanem sokkal inkább növeli a tétet, és minden eddiginél vonzóbb. Kár lenne ezt tagadni, csak meg kell nézi a legutóbbi fotóit, káprázatosan néz ki rajtuk.

Sokan vannak azon a véleményen, hogy szépségversenyen is indulhatna, és hozzá hasonlóan Rogán-Gaál Cecília előtt is megemelhetjük a kalapunkat. Egészen más szintet képviselnek, legutóbb is közösen edzettek, és közös fotó sem maradhatott el, melynek kapcsán azt kell mondjuk, a csajok nagyon rendben vannak.

Niki is velük tartott, aki szintén egy igazán vonzó személyiség, már a magasságával felhívja magára a figyelmet. Mindhárman csinosan, trendiek, és mint azt láthatjuk, boldogok, ami a legfontosabb. A Katáékról készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg Budapest legmenőbb konditerméből.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.