Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,79 Ft
Font
451,48 Ft
Bitcoin
68,194 $

Ilyen keményen edzett Sarka Kata vasárnap reggel (videó)

Sarka Kata soha ezelőtt nem volt olyan fitt, mint jelenleg, és hétről hétre egyre erősebbnek, jobbnak tűnik.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata hosszú évek óta sportol, a terhességei előtt is szerette a rendszeres testmozgást, de azóta rengeteget fejlődött. Valószínűleg rá is hatással voltak a közösségi médiás posztok, melyek közül sok motiváló, és egyúttal a platform elterjedése nagyon trendivé tette az edzéseket, emiatt is találunk minden sarkon egy új konditermet.

Kata szereti növelni a tétet, de 2024-re még bennünket is meglepett, pedig eddig is tudtuk, hogy kitartó, motivált, és gyakorlatilag semmi sem állíthatja meg. Saját magát motiválja, hiszen a legjobb motiváció mi magunk vagyunk, saját magunkat kell legyőznünk, nem másokat, ami nemcsak a sportra igaz. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ha saját magunknak állítunk fel mércéket, és azokat rendre megugorjuk, akkor nem lehet bajunk. Kata is ezt teszi, elképesztő tempóban és minőségben halad előre, egyre definiáltabb az izomzata, már a tónusok is megjelentek rajta. Ennek az étkezéshez is köze van, jól és egészségesen táplálkozik, másképpen biztosan nem lenne ennyire sportos.

Magyarország egyik legjobb nőjének tartják, amivel női szemmel is egyet lehet érteni. Egy igazán szép, kedves nő, aki halad előre, nemcsak a sportban, hanem az üzleti életben is, illetve természetesen édesanyaként szintén, ami a legfontosabb számára.

Sokan vasárnap inkább csak lustálkodnak, addig Kata már kora reggel az edzőterem felé vette az irányt a barátnőjével. Kemény edzésen vettek részt, ami egyúttal az állóképességet, a kitartást is növeli. Ha kíváncsi vagy Kata edzős videójára, akkor kattints erre a linkre, már önmagában ez nagy motivációt jelent.