Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Élete egyik legvonzóbb fotója készült el Sarka Katáról, Vasvári Vivi és Rogán-Gaál Cecília is ott volt

Sarka Kata egy nagyon fotogén médiaszemélyiség, de ez a pillanatként különösen jól sikerült róla, amit nem véletlenül osztott meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából, mintha még mindig csak a 30-as évei elején járna. Mindig is egy szép, csinos és rendkívül vonzó nő volt, ami ennyi év múltán sem változott, háromgyermekes édesanyaként sem.

Sőt, azt kell mondjuk, minden eddiginél csinosabb, vonzóbb és szebb, így azok, akik életkor alapján skatulyázzák be az embereket, nagyot tévednek. Kata még a 40-es éveiben sem jár, de már most biztosak lehetünk abban, hogy abban az évtizedében is kimagaslóan jól fog kinézni, ehhez nem kell nagy tudomány, hogy tudjuk. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Egyszerűen jó a genetikája, és maximálisan odafigyel magára, testileg, lelkileg és mentális szempontból is. Sokan azét imádkozhatnak, hogy fele ilyen formásak legyenek, nemhogy három gyermek után. Női szemmel is csak megemeljük a kalapunkat Kata előtt, aki sokak egyik kedvenc médiaszemélyisége.

Nem veszik körül botrányok, nem szerepel bulvárműsorokban, fitt, és közben igyekszik aktív lenni a közösségi médiában. Nyilván csak felületen ismerhetjük az életét, mert odafigyel a határokra, hiszen közszereplő. Ennek ellenére is vannak, akik bántják, megpróbálják lejáratni, de ehhez már hozzászokhatott.

A szombati napi is aktívan telt számára, Budapest egyik legmenőbb helyén volt vendég, ahol együtt edzett a csajokkal. Többek között a szintén háromgyermekes édesanya, Vasvári Vivien is ott volt, akárcsak Zimány Linda, aki még mindig keresi az igazit. Rogán-Cecília sem hagytak ki a lehetőséget, aki a barátnőkhöz hasonlóan nagy formában van. A róluk készült fotókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.