Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

A kondiból jelentkezett Rogán-Gaál Cecília, pengés formában van

Penge formában várhatja a nyarat Rogán-Gaál Cecília, a legkisebb mértékben sem kell aggódnia a nyári formája miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre több híresség, sztár, ismert ember rántja le a leplet az aktuális nyári formájáról, és azt kell mondjuk, büszkék lehetnek magukra. Sarka Kata is közéjük tartozik, aki nemrég egy rendkívül vonzó edzős fotóval jelentkezett be, amivel minden bizonnyal minden követőjét, rajongóját lenyűgözte.

Nem ő az egyetlen, aki jobbnál jobb formákkal rukkol elő, így említsük csak meg az egyik legjobb barátnőjét, a szintén három gyermeket nevelő Rogán-Gaál Cecíliát. A sportmúltja is segít neki ebben, és erősebb 40-es évek állhatnak előtte, mint korábban bármikor, rendkívül kitartó, ami másoknak is motivációt adhat. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Különleges motivációt jelent egy ember számára, amikor látja, hogy a hírességek milyen magasra teszik a lécet. Erre még rátesz egy lapáttal a közösségi média, mely nélkül biztosan sokkal több lenne az elhízott ember. Milliókra vannak hatással az ehhez hasonló tartalmak, és még lesznek is, Magyarországon szintén.

Cecíliát is érdemes követni, aki Katához hasonlóan a sztorik között aktív igazán. Napi szinten jelentkezik be, megmutatja, épp hol járt, hol edz, mit csinál, már amikor ideje van erre, mert elfoglalt. Három gyermeket nevelni mindig nagy elfoglaltság, és emellett jelenleg többek között a Miss World Hungary szervezésével is foglalkozik.

A konditermi edzést sem hagyta ki, és hála az edzőruhájának, megmutathatta, milyen formában is van jelenleg. Nem kérdés, Cecília az egyik legformásabb közszereplő, és ha kíváncsiak vagytok a szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.