Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Szenzációsan áll Rogán-Gaál Cecíliának az új edzőszettje

Rogán-Gaál Cecília is időről időre beújít egy új edzőszettet, amivel sokak számára adhat ötleteket odahaza.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília nem mostanában kezdett el edzeni, gyakorlatilag mindig is jelen volt a sport az életében. Fiatalon ismerkedett meg a sporttal, a tenisszel, aminek köszönhetően erős alapokat szerzett. Ezen erős alapokkal minden bizonnyal a terhességeit is könnyebben csinálhatta végig, mint azok, akik semmit nem sportoltak azelőtt.

Ez pedig komoly előny, már csak amiatt is, mert a szülés után általában egy aktívan sportoló nőnek könnyebb visszanyernie a formáját. Sőt, sokan még jobb formába lendülnek, mint azelőtt, és ez maximálisan igaz Cecíliára, ami mögött kemény munka van. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Háromgyermekes édesanyaként enyhe túlzással minden háromszor nehezebb, viszont nem lehetetlen. Csak csinálni kell, kitartani, és amikor igazán nehéznek érezzük, feljebb kapcsolunk, ami garantáltan kifizetődik. Biztosak vagyunk benne, hogy Cecíliának is volt ilyen időszaka, viszont egy sportoló mentálisan erősebb, mint az átlagemberek többsége.

Ez is a neve mellett szól, és azok, akik azt gondolják, három szülés után lehetetlen jó formát összehozni, csak nézzék meg Cecília aktuális bikiniformáját. A legkisebb panasz sem érheti, és a rendszeres edzésekkel még többet hozhat ki önmagából, amivel megint csak saját magát motiválhatja.

Szintén jó motivációt jelenthet a változatos edzésforma, így ne csak egyvalamit csináljunk, ha mód van rá. Cecília ügyesen kombinálja a mozgásformákat, és ugyancsak motiváló lehet egy új szett, mint amit erre a linkre kattintva láthatunk. Másrészt kényelmes, hasznos funkciókkal bír, és jól mutathatunk bennük a tükörben.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.