Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília aktuális formája abszolúte top

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a többgyermekes édesanyák számára is kiváló motivációt adhatnak a közösségi oldalaikon keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Még mindig sokan vannak, akik elhanyagolják az egészségüket, és mindezt szándékosan teszik. Napi szinten fogyasztanak rengeteg édességet, szénhidrátot, miközben a sportot messziről elkerülik, ami szomorú és tragikus.

A test hamar büntet, ha ilyen szintű életet élünk, és ehhez elég körülnéznünk odakint. Nagyon sok olyan túlsúlyos ember éli így az életét, akik nem betegség vagy egyéb más okok miatt híztak el, hanem egyszerűen nem igényesek magukra. Sokan közülük irigységgel nézik azokat, akik topformában vannak, és igyekeznek odaszúrni nekik a közösségi oldalakon. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A hírességek pontosan ennek vannak kitéve, Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília is sokat tudnának erről beszélni. Ugyanakkor nem hagyják befolyásolni magukat a negatív energiák által, csak arra koncentrálnak, hogy boldogok legyenek. A sport az egyik alapja ennek, és heti szinten rendszeresen járnak le a terembe.

Minden adott ahhoz, hogy jobb és jobb formába hozzák magukat, de már most topformában vannak. Az igazi nyár még mindig csak úton van, viszont Kata, Cecília és közös barátnőjük, Niki bátran választhatja ki az új fürdőruháját a 2024-es idényre. A csajok közösen motiválják egymást, és remek hangulatban edzhetnek.

A legutóbbi edzésüket is együtt tudták le, és csak gratulálni tudunk a formájukhoz, ami nagyon rendben van. Ha kíváncsi vagy a trió közös edzős fotójára, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani. Azok, akik esetlegesen lemaradnak a fotóról, ne aggódjanak, mert Katáék folyamatosan edzésben vannak és aktívak a médiában.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.