Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Sarka Kata megmutatta, milyen keményen edz (videó)

Sarka Kata nagyon változatos módon edz, és ez erősen visszaköszön a formáján, maximálisan büszke lehet arra, amit eddig elért.

...svg content...Fotó: Instasgram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek életében mindig vannak változások, ami teljesen normális. Lehet ez egy kapcsolat, egy munka vagy akár életmódváltás is, ami számos területre van hatással, mind mentális, lelki és fizikális szinten. Sarka Kata pontosan ezt élheti át jelenleg, és nem nehéz észrevenni a különbségeket rajta.

Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy Kata eddig is topformában volt, ám ezt az idei évre új szintre helyezte. Ezzel együtt elkezdett jobban nyitni a közösségi média felé, és videós tartalmakat is látni róla. Mivel sokan irigykednek rá, már csak a topformája miatt is háromgyermekes édesanyaként, érhető, ha nem akar túl sokat mutatni az életéből. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

Az emberek egy része bármibe képes belekötni, és ezzel Katának is szembesülnie kellett az évek alatt. Közszereplőként az ember bármit is tesz, valaki rosszalló megjegyzéseket fog tenni rá, mert nem elégedett saját magával vagy csak az irigység hajtja előre, ami elég általánossá vált idehaza.

Kata azonban azokra is gondol, akik szeretik őt, várják a tartalmait, és támogatják. Ők sokkal többen vannak, és hálásak azért, ha mutat valamit az életéből, akár az edzéseiből, mert most pontosan így tett. Eddig sem volt titok, hogy sokat edz, viszont ennyire változatosan még nem láttuk mozogni.

A legújabb videós anyagában is kemény, van benne erő, és valószínűleg saját magát is meglepi, milyen szinteket ugrik meg. Ha kíváncsiak vagytok Kata legújabb edzős videójára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani. Még mindig csak májust írunk, érdekes lesz látni, hogy Kata a nyár végére hol tart majd az edzéseivel.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.