Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Szuper-fitt formában és edzőruhában jelentkezett Rogán-Gaál Cecília

Sarka Katához hasonlóan Rogán-Gaál Cecília is több mint irigylésre méltó formában van, sokan szeretnének legalább fele olyan formába lenni, pláne három gyermek mellett.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A nyári formák többsége elkészült, és azok, akik csak most vágnak neki a kalandnak, kissé elkések ezzel, mert már május van. Már tavaly is többször jeleztük, nem érdemes várni, és sokszor az is késő, ha holnap kezdjük el az edzéseket.

Még fontosabb lenne, ha egész évben sportolnánk, és akkor nem kellene foglalkozni a nyári formával. Idehaza is sok példát láthatunk arra, hogy mennyire kifizetődő a rendszeres sportolós, elég megnézni Tolvai Reni formáját, aki nagy átalakuláson ment keresztül, és vonzóbb, mint valaha is volt a korábbi években. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Sarka Kata is ugyanezt mondhatja el magáról, és mindezt háromgyermekes édesanyaként teszi le az asztalra. Nagyon fitt, sokat edz, változatos tréningeket végez, és ennek igencsak látható jelei vannak. Még kerekebb formákat hozott össze, és nála magabiztosabban aligha várhatja bárki is a nyarat.

Ugyanebben a kategóriába sorolható Rogán-Gaál Cecília is, szenzációsan néz ki, még a 20 évesekkel is simán felvehetné a versenyt. Rajta is csak nehezen fog az idő, alig öregedett a hosszú évek alatt, köszönhetően a sportos életmódjának, ami olyan természetes nála, mint sokak számára a napi sörivás.

A kettő között óriási különbség van, és nem kell magyaráznunk, hogy melyik a kifizetődőbb. Emiatt is irigykednek Cecíliára, aki szintén aktív a közösségi oldalán, most épp egy trendi edzőruhában jelentkezett be. Ha kíváncsi vagy Cecília aktuális szettjére, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.