Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Elkészült Tolvai Reni nyári formája, fantasztikusan néz ki

Tolvai Reni nyári formája abszolúte klasszis lett, nem volt még ennyire jó formában, mint most, sokat köszönhet önmagának.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az emberek többsége igyekszik nyárra jobb formába hozni önmagát, főleg most, hogy a közösségi média ennyire elterjedt. Még a hírességek egy részét is motiválják a társaik, és ez abszolúte a platform jó oldala. Az már kevés, hogy sokan olyan szinten retusálják a fotóikat, hogy azok kicsit sem fedik a valóságot.

Ez egy tinderes randinál több mint kellemetlen tud lenni, és már nemcsak a nők, hanem a férfiak is ezt csinálják. Kínos, amikor olyasvalaki állít oda eléd, mintha nem is ő lenne a fotókon, ami részben igaz, mert rommá van szerkesztve. Jobb a valóságot mutatni, de egyesek ezt nem értik meg, és rátesznek egy lapáttal. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Tolvai Reni szerencsés, mert egy természetes szépség, akiért rajonganak a férfiak. Rengeteg bókot kap, különösen az utóbbi években, ugyanis a koronavírus környékén magasabb fokozatra kapcsolt, és azóta évről évre egyre jobb formát mutat, amivel talán saját magát is meglepi.

Nők ezrei szeretnének úgy kinézni, mint Reni, ám ehhez sok munka kell, nem beszélve a kitartásról. Megannyi dolognak kell stimmelnie ahhoz, hogy egy ilyen forma összeálljon, kezdve a helyes táplálkozással, mert ott rontják el az emberek. A mértéktelen zabálás egyszerűen nem vezet jóra, kezdve a sok édességgel.

Reni határozott a kérdésben, és láthatjuk, hogy mit ért el ezzel. Rendkívül vonzó, és egyre többet és többet hoz ki magából, nem is lehet kérdés, hogy megéri ennyire fegyelmezettnek maradnia, és kíváncsian várjuk az első bikinis fotóit. Már az edzőruhás fotója is beszédes, gyakorlatilag klasszis formát hozott össze.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.