Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Leírhatatlanul jó nő Tolvai Reni

Tolvai Reni nemcsak élete formájában van, hanem minden eddiginél szebb és vonzóbb, igazi álomnőként tekintenek rá a férfiak.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szerencsés helyzetben vannak a magyar férfiak, mert a hazai lányok szépsége világhírű. Sokan mondták már azt az évtizedek során, hogy nincs szebb a magyar nőknél, és ebben lehet is valami, elég csak kisétálnunk az utcára vagy felmenni a Tinderre. Büszkék lehetünk erre is, és nem egy különleges szépséget ismerhetünk.

Palvin Barbit például a világ egyik legszebb nőjének tartják, aki történetesen szintén magyar. A világhírű modell különleges szépség, és olyan energiákat mozgat meg a fotókon keresztül, hogy arra még magyarázatot is nehéz találni. Valóban ilyen, amikor valaki kitűnik a tömegből, és szerencsére jól alakult Barbi karrierje a modellek világában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Azokról sem feledkezhetünk meg, akik nem híresek, átlagemberként élik az életüket. Szintén sokan vannak, és maximálisan megérdemlik a dicséretet, ugyanakkor nyilvánvaló, a hírességek jobban előtérben érezhetik magukat. Ennek vannak előnyei, ahogyan hátránya is, mint minden másnak az életünk során.

Tolvai Reni az egyik legismertebb név, aki hosszú évekkel korábban a Megasztár megnyerésével vált sztárrá. Azóta sok minden történt vele, és újabb mérföldköveket ünnepelhet az életében, a karrierjében. Még mindig fiatal, és az átalakulása is csak őt dicséri, megérte kitartania, és még mindig szeretne fejlődni.

Most, hogy elkészült az új albuma, boldogabbnak tűnik, mint valaha, és sokszor olyan fotók jelennek meg róla, mint egy nemzetközi sztár. Az sem véletlen, hogy sorra kapja a bókokat, és az irigy hozzászólások, üzenetek sem kerülik el, de ezekhez már hozzászokott, nemigazán fordít rájuk nagy figyelmet.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.