Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,92 Ft
Euró
394,45 Ft
Font
461,94 Ft
Bitcoin
64,638 $

Csak ámulnak a rajongók Tolvai Reni láttán

Tolvai Reni szereti a feltűnő és kihívó szetteket, és ezzel most megint igencsak felhívta magára a figyelmet.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Reni is a Megasztárnak köszönheti a karrierjét, mely egyúttal óriási lendületet adott neki. A kiváló énekesnő már egészen fiatalon érett volt arra, hogy a közönség előtt énekeljen az egyik legnagyobb színpadon. Furcsa is belegondolni abba, hogy ennek már sok éve, ugyanis 2010-ben nyerte meg a Megasztár 5. évadát.

Amikor jelentkezett, mindez csak egy álom volt, majd szép lassan egyre közelebb és közelebb került a nagy álom megvalósításához. Nemrég pedig bejelentették, hogy 2024-ben egy igen hosszú kihagyás után visszatér a Megasztár a TV2 képernyőjére, amiben rengeteg a potenciál, izgalmas versenyt fognak futni az X-Faktorral. Soron kívül Toroczkai László Magyar Péternek: egy picivel több alázatot szeretnék javasolni

Ismervén a TV2-t, valószínűleg nem kevés meglepetést fogunk kapni az új évad kapcsán. A zsűrik személye is sokat változhat a Sztárban Sztár leszek!-hez képest, már csak Majka és Pápai Joci eligazolása miatt is, akik jó eséllyel az X-Faktor új mentorai lehetnek. Az is benne lehet a pakliban, hogy Curtis szintén mentor lehet, de ez a jövő zenéje.

Tolvai Reni szerepeltetése kézenfekvő lenne a Megasztárban egykori győztesként, és egy ilyen lehetőség biztosan érdekelné, mert a zenéről van szó. Soha nem volt még mentor, érdekes lenne látni őt egy ilyen szerepeben. Valószínűleg négy mentort neveznek majd meg, és aligha lesz mindenki női vagy férfi tag, még a két férfi, két női mentorfelállás sem lehetetlen.

Reni sokat dolgozott az új albumán, és olyan formában van most, mint azelőtt soha. Szenzációs fotók készülnek róla, odavannak érte a férfiak, mindig sok bókot kap, és ez még egy darabig biztosan így marad. Az énekesnőnél nem sokan lehetnek fotogénebbek, az új albuma borítóján is rendkívül jól mutat.

A Lidl után az Aldi is várja az új munkavállalókat a Balatonhoz

30, 35 és 40 munkaórás jogviszonyra is lehet jelentkezni, beállhatnak akár az egyetemisták és főiskolások is.