Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Óriási bejelentést tett a TV2, újra lesz Megasztár

A TV2 úgy döntött, feltámasztja a Megasztár című tehetségkutató műsorát, ami anno óriási sikerrel futott a csatornán.

Fotó: TV2
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy ideje érezni lehetett a levegőben, hogy a TV2 egy újabb nagy dobásra készülhet, és a Sztárban Sztár pihenőre megy. Most pedig bejelentették, 2024-ben visszatér a Megasztár, ami óriási durranásnak ígérkezik az új évadával. Rég nem volt példa arra, hogy Megasztárt rendezzenek Magyarországon, de most vége a várakozásnak.

Legutóbb Szabó Zsófi visszatérését erősítette meg a TV2, aki újabb és újabb nagy bejelentésekkel készül. A Megasztár lehet az idei év legnagyobb dobása a csatornán, amivel az X-Faktorral fognak küzdeni az RTL ellen. Sokan biztosak abban, hogy Majka és Pápai Joci lesznek az új mentorok a tehetségkutatóban, viszont a TV2-t sem kell félteni. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Folytatódik a váratlan bejelentések hete a TV2-n! Szerdán rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár! – írja a TV2 a hivatalos közleményében.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brand-je.

Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!” – Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója.

A műsort természetesen a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt a nyereménnyel is szintet lép a csatorna. A Megasztár történetének eddigi legnagyobb nyereményét kapja a győztes: 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videoklipet! Az énekes tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, a nézettségi sikereken felbuzdulva pedig jöttek egymás után az évadok és a műsorban feltűnt tehetségek mára a magyar zenei élet megkerülhetetlen szereplői lettek!

Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi győztesként kerültek ki a műsorból és azóta teltházas koncertek, díjnyertes albumok, videoklipek, nemzetközi fellépések vannak mögöttük! És nem csak a győztesek karrierje ívelt felfelé, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti és Gáspár Laci mindannyian a Megasztárban lettek országosan ismertek és építettek karriert a műsor után.

„Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól 20 évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem” – mondta Molnár Ferenc Caramel. Hozzátette: hisz benne, hogy ez a sikeres formátum 2024-ben is óriási lehetőséget jelenthet a tehetséges fiataloknak. A megújuló műsorba mától lehet jelentkezni az alábbi linken.