Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

Szabó Zsófi élő adásban beszélt arról, miért nem látni a médiában a gyermekét

Szabó Zsófi számára a koránkelés nem jelent gondot, emiatt is szívesen mondott igent a TV2 felkérésére.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Várható volt, hogy Majka és Pápai Joci RTL-es átigazolása után a TV2-nek is lesz legalább egy hasonló nagy bejelentése. Már akkor sejteni lehetett ezt, amikor kiderült, hogy Szabó Zsófi távozik a Reggeliből, és nem volt nehéz kitalálni azt sem, hogy valószínűleg az RTL-t is elhagyja, ahol éveken át dolgozott.

Nem sokkal később megtörtént a nagy bejelentés, miszerint Zsófi visszatér a TV2-höz, ahol 19 esztendős korában elkezdődött a karrierje a Jóban Rosszban című sorozatban, mely azonnal országos ismertséget generált számára. Az RTL is reagált a bejelentésre, miután hivatalossá vált, hogy a színésznőként is dolgozott sztár a Mokka új műsorvezetője lesz, illetve a hamarosan induló TV2 Klub női csatorna nagyköveteként folytatja tovább. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Kedd reggel a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy régen is jó viszonyt ápolt a munkatársaival, és ez most is nagyon fontos számára. Megjegyezte, van benne egy egészséges drukk, ugyanakkor rutinos koránkelőnek tartja magát, és nagyon várja a munkát. Hozzátette, szeret beszélgetni olyan témákban, amik érdeklik, és sok pluszt adtak neki ezek a beszélgetések az évek alatt édesanyaként. Egyszerűen feltöltődve érezte magát tőlük, amiért hálás.

A TV2 Klub nőnapon indul, melynek kapcsán elgondolkozott, hogyan kaphatta meg ezt a nemes felkérést, aminek végtelenül örül. Ahogyan ő fogalmazott, teljesen a helyén érzi magát, egyedülálló édesanyaként is. Szintén kiemelte, teljesnek tartja az életét, és büszkén fogja képviselni a csatornát, mert minden női életszakasznak megvan a maga szépsége.

Március 4-én kezd a Mokkában, és azon a héten minden nap láthatjuk a képernyőn. Elsősorban azonban édesanya, és hozzátette, élete legnagyobb részét kisfia nevelése teszi ki, akit szándékosan nem mutat meg a médiának, és a közösségi médiában sem szerepelteti, mert egyszerűen óvja ettől az egésztől, ami által a kisfia csak rendkívül keveset érezhet abból, hogy az édesanyja ismert, híres ember.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.