Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.

...svg content...Fotó: Dobrev Klára, a DK EP-képviselõje beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd-Zöldek közös önkormányzati és európai parlamenti választási kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. április 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, Magyar Péter meghívót kapott a köztévétől, amivel teljesült a kívánsága, mivel ott akar vitázni. Nem sokkal később kiderült, nem ilyen egyszerű a helyzet, miután feltételeket szabott, hogy ez a vita létrejöhessen. Elnézve a jelenlegi helyzetet, a kitételeket, a baloldal összevisszaságát, aligha lesz ebből vita.

Dobrev Klára már nem egyszer üzent Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének, akit egy felmérés alapján sokan nem tartanának ideális miniszterelnöknek. Hogy hová fut ki ez az egész a 2026-os választásokig, nem tudni, de jól emlékezhetünk, mi történt Márki-Zay Péterrel és az ellenzéki összefogással, ami gyakorlatilag nem is létezett igazán.

A Fidesz továbbra is erős, Dobrev pedig hajlandó lenne együttműködni Magyarral, de miután egyre több az ellentét közöttük, jelenleg egy forinttal sem fogadnánk arra, hogy a két párt összedolgoznak, már csak amiatt sem, mert Magyar teljességgel elítéli Gyurcsány Ferenc múltját, a politikáját, és így tovább.

Dobrev megint Magyarnak üzent

„Azt már megszokhattátok, hogy az Atv-ben engem kérdeznek. De most nekem is lesz egy fontos kérdésem. Vajon Magyar Péter és Deutsch Tamás elfogadta már a csatorna EP-listavezetői vitafelkérését?” – tette fel a kérdést Dobrev a Facebook oldalán, aki bármikor, bárhol kész lenne vitázni Magyarral és a Fidesz legendás politikusával.

„Menekülés egy vita elől több felvonásban: 1. Vitát akarok! 2. Csak akkor megyek máshova, ha lesz vita a köztévében! 3. Bár lesz vita a köztévében, de ott sem vagyok hajlandó bárkivel vitatkozni! 4. Bár lesz vita a köztévében, hetekig még csak nem is válaszolok az RTL, az ATV vagy a Blikk megkeresésére. 5. Három nappal a Partizán-vita előtt végre kimondom, nem vitatkozom a Partizánban.” – írta egy másik posztjában Dobrev.

„Tudják még követni? Én már alig, mindenesetre úgy tűnik Magyar Péter csatlakozik Deutsch Tamáshoz és nem lesz ott a pénteki, élő EP-listavezetői vitán. A Partizán arra jó volt, hogy két interjút adjon ott Magyar Péter, vitázni már nem lehet Gulyás Mártonnál. Péter, tőlem vagy az erős, egységes Európáról szóló vitától fél?