Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Magyar Péter meghívást kapott a köztévétől, jöhet a várva várt vitaműsor

Magyar Péter azt állítja, levelet vitt neki a „postás”, és meghívást kapott a köztévéből egy vitaműsor miatt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban rendszeresen esett szó arról, hogy vitaműsort rendezhetnek Magyar Péter és riválisai között. Az azonban kirajzolódni látszott, hogy Magyar kizárólag a köztévében tervezne vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással, addig a DK vezetője szerint más csatornák és platformok vannak erre.

Később még keményebben üzent Dobrev Magyarnak, a Tisza Párt vezetőjének, aki most arról számolt be, hogy levelet kapott, így teljesülhet a kívánsága, és a köztévében vitázhat, ami akár milliós nézettséget is hozhat a csatornának. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„Levelet hozott a ”postás”. Bár a nevét senki nem merte adni hozzá. Örülök, hogy kiálltunk magunkért és, hogy milliókkal a hátunk mögött elértük, hogy egy évtized után a Fidesz propaganda zászlóshajója, a “köz”televízió nem tudja megakadályozni, hogy élő választási vitaműsort rendezzenek. Én ott leszek.” – írta a posztjában Magyar a Facebook oldalán.

“A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény által előírtak értelmében lezárult az európai parlamenti választásra az ajánlásgyűjtés és a listaállítás időszaka, a listát állító pártok névsora ismertté vált. Gratulálunk, hogy pártja sikeresen listát állított a június 9-ei európai parlamenti választásra!” – olvasható a bejegyzésében.

„A közmédia valamennyi, az EP-választáson listát állító jelölő szervezet részvételével, az Európai Unió fontos témáit érintő vitát tervez. Kérjük, hogy a vitán való részvételi szándékukat elektronikus úton, legkésőbb 2024. május 17., péntek, 12.00 óráig jelezzék az [email protected] e-mail címen!”

„A vita pontos részleteiről (helyszín, időpont stb.) a későbbiekben adunk tájékoztatást az Önök részére. Tisztelettel, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.” – idézte.