Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

További Hírek

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.

Mint fogalmazott: „Nem vagyok az ő kampányemberük”.

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Magyar Péter azt állítja, levelet vitt neki a „postás”, és meghívást kapott a köztévéből egy vitaműsor miatt.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője kijelentette, hogy kész vitázni bármelyik listavezetővel a közelgő európai parlamenti választások kapcsán.

Magyar Péter nyílt levele Dobrev Klárának és Deutsch Tamásnak máris válaszra talált, Gyurcsány Ferenc felesége gyorsan reagált.

Pontosabban mondva, Gyurcsány Ferenc feleségének is üzent a Tisza Párt vezetője, mert Deutsch Tamás szintén a címzettek között szerepelt.

Magyar Péter Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel akar vitázni, ám egyelőre úgy tűnik, hogy Deutsch Tamással és Dobrev Klárával mérkőzhet meg.

Ez azután hangzott el, hogy arról kérdezték, hogy fordulhatott elő, hogy Varga Judit azt állította, Rogán Antalék belenyúltak a Völner–Schadl-ügy irataiba.

Egyre többen állnak Varga Judit mellé, aki elkezdett kitálalni a házasságáról, melynek döbbenetes részletei eddig sokak számára ismeretlenek voltak.