Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Máris befutott Dobrev Klára válasza Magyar Péternek

Magyar Péter nyílt levele Dobrev Klárának és Deutsch Tamásnak máris válaszra talált, Gyurcsány Ferenc felesége gyorsan reagált.

...svg content...Fotó: Dobrev Klára, a DK, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti listavezetője beszédet mond a három párt közös, 20 éve Európában című május elsejei ünnepségén a Városligetben 2024. május 1-jén. MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője nyílt levelet írt Dobrev Klárának és Deutsch Tamásnak. Rövid időn belül Dobrev, a DK vezetője már válaszolt is, és egyértelművé tette a dolgokat, miszerint vegyék komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyomány.

„Vegyük komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyományunk!” – jelentette ki a Facebook oldalán a DK-tól Dobrev Klára. „Aki az elmúlt években nem egy barlangban élt, az pontosan tudja, hogy az állami tévében csak akkor lesz vita, ha azt Orbán engedélyezi. Aki kizárólag oda menne el, az Orbántól teszi függővé a vitát.”

Dobrev szerint nemcsak a köztelevízióban szabad vitázni, hanem más csatornák is alkalmasak erre, kezdve a nagy nézettséget generáló online csatornákkal. „Magyar Péter azt írja a posztjában, hogy szerinte CSAK a köztelevízióban lehet vitázni, szerintem meg ott IS. Ahogy lehet vitázni a köztévénél sokkal nézettebb RTL-en és a milliós elérésekkel rendelkező Partizánon is.”

Dobrev be is dobott pár opciót, ahol szintén lebonyolítható lenne a vita, sok néző előtt. Ezzel együtt várja Deutsch Tamás és Magyar Péter válaszát. „Számomra az RTL, az ATV, vagy a Partizán nézői ugyanolyan fontosak, mint a “közmédia” nézői. Tiszteljük meg a nyilvánosságnak azon részét is, akiket nem Rogán Antal irányít! Várom Deutsch Tamást és Magyar Pétert az RTL, a Partizán, a Blikk és az ATV vitáján is, és természetesen ott leszek, ha a “közmédia” mégis szervez vitát!”