Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Sári Évi nem viccel, bikiniben ugrott a tengerbe Ibizán (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy Sári Évi szívbajos lenne, ráadásul az ugrását követően felmászott egy veszélyes sziklafalon, mindenfajta védőfelszerelés nélkül.

...svg content...Fotó: Instagram/Évi Sári
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Sári Évi nagy utazó, imád utazni, világot látni, és vannak helyek, ahová gyakran visszatér az élete során. Egy évben minimum két alkalommal repülőre ül, és egy trópusi helyszínen kapcsolódik ki a barátaival. A még mindig nagyon fiatalos és rendkívül vonzó énekesnő, színésznő sok férfi álma, csodálatosan néz ki.

Legalább 10 évet letagadhatna a korából, és ugyan a karakterébe sem lehet belekötni, még mindig nem talált rá az a nagy szerelem, akivel leélhetné élete hátralévő részét. Egyre többen vannak nehéz helyzetben emiatt, mert aki minőségi párt szeretne, az gyakorlatilag tűt keres a szénakazalban. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Sokan vannak kapcsolatban ugyan, ám ha megnézzük, ezek a kapcsolatok többségében rosszul működnek. Kifelé a többség azt mutatja, micsoda boldogság van, közben maga a pokol, miközben megcsalják egymást és így tovább. Rendkívül képmutató, emiatt se aggódjanak azok, akik egyedül vannak, mert ez ezerszer jobb, mint a fentebb említett verzió.

Nagyon kevés kapcsolat működik jól, és a hírességek között is sokan vannak, akik megjátsszák ezt, majd később kiborul a bili. Példákat nem szeretnénk hozni ezzel kapcsolatban, csak fontos megérteni, hogy az, ha valaki kapcsolatban van, nem jelenti, hogy boldog is. Évi igyekszik egyedül is boldog lenni, és mélyen megélni az élményeket.

Évi kiváló formában, álomnőnek tartják, aki egyúttal bátor is. Magasról ugrott a tengerbe Ibizán, amivel igencsak felhívta magára a figyelmet. Ezután attól sem rémült meg, hogy sziklát kell másznia, pedig nem volt veszélytelen tőle ez a fajta vállalkozás.