Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,99 Ft
Euró
396,51 Ft
Font
470,96 Ft
Bitcoin
67,059 $

Mámorítóan néz ki Sári Évi, bikiniben különösen (fotók)

Nagyon jól érzi magát Sári Évi, akit jelenleg Mexikóban tartózkodik, ahol többek között érdekes állatokkal is találkozhatott a parton.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek egymást váltják a repülőtéren, különösen ebben az időszakban, amikor idehaza még hidegebb az idő. Gelencsér Timi például egészen Thaiföldig utazott, ahol láthatóan remekül érzi magát, és az út amiatt is különleges számára, mert azelőtt nem járt a Föld azon részén, így ez már érett egy ideje.

Jákob Zoltán szintén repülőre pattant, igazi luxusban utazott, miközben általa fiatal követők kaptak értékes ajándékokat. Emiatt is megéri követni Zoltánt a TikTokon, ahol minden generáció rajong érte. Szeretik a tartalmakat, amiket gyárt, és soha nem feledkezik meg róluk, egyszerűen élvezi az életét. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Így tesz Tóth Gabi is az új szerelmével, Papp Máté Bencével, akivel sok közös terve van. Nagyon boldogok együtt, viszont egyelőre nem utaztak el a világ másik felére, ahol senki sem zavarhatja őket. Talán már ez is tervben van, viszont így sem panaszkodhatnak, sűrű a programjuk, mindketten elfoglaltak.

Sári Évi egy ideje szintén elhagyta Magyarországot, hogy Mexikóban nyaralhasson. Fantasztikusan néz ki az énekesnő/színésznő, tökéletes formában vághatott neki ennek az egészen különleges utazásnak, amire sokáig emlékezni fog. Nem kevés dicséretet kap, férfiak ezrei hívnák randira, ami már önmagában nagy bók.

A legújabb felvételeken is látni, hogy milyen jól áll neki a bikini, és mint mindig, extra vonzó. Rajta sem látszik a kor, az idő múlása, a 40-es évei közepén még vonzóbb, mint azelőtt bármikor is volt, amivel bizonyítja, hogy az idő relatív. Sokkal fontosabb, hogy boldogok legyünk, és elégedetten tekintsünk előre.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.