Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

G.w.M. annyira szereti Kulcsár Edinát, hogy 20 gyereket akarna tőle

Rövid időn belül második közös gyermekével várandós G.w.M.-mel, de nem kizárt, hogy később tovább gyarapszik a család.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nagy port kavart G.w.M. és Kulcsár Edina kapcsolata, amikor fény derült rá. Rengeteg támadást kaptak, megdöbbentő mennyiségben futottak be a durvábbnál durvább kommentek, így nem éppen idilli hangulatban indult ez az egész. Sok pletyka jelent meg róluk, majd jött a közös tetoválás, ami egyeseknél csak olaj volt a tűzre.

Nem értették Edina és G.w.M. kapcsolatának sebességét, akik már az első hónapjaik után bejelentették, közös gyerekük lesz. Emiatt Edina kilépett a Dancing with the Starsból, és azok, akik abban bíztak, hogy esetlegesen az új évadban visszatérhet, le kell mondaniuk erről, hiszen a szépségkirálynő a második közös gyermekét várja a rapperrel. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A nagy hír kapcsán is jött pár támadás, egyesek el sem akarták hinni, hogy Edina ismét terhes, ilyen gyorsan az előző várandósságát követően. Márk mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem, szóval száz százalékra semmit sem mondok.” – mondta Edina A Story-nak adott interjújában.

„De az az igazság, hogy úgy érzem, egy közös kislánnyal és kisfiúval most nagyon kerek minden. Ha mindnyájan együtt vagyunk, akkor már hat gyönyörű, boldog gyerkőc ugrál körülöttünk, úgyhogy bár »soha ne mondd, hogy soha«, itt én megállnék.” – idézte a 24.hu Edina interjúját, aki hamarosan négygyermekes édesanya lesz.

Arra is fény derült, hogyan derült ki a terhesség G.w.M. előtt, aki először nagyon megijedt, mert azt hitte, valami baj történt a feleségével. „Most pedig úgy tudta meg, hogy a pozitív csíkok láttán egyszerre kezdtem el hangosan sírni és nevetni. Annyira megijedt, hogy valami baj van, hogy utánam szaladt a fürdőbe.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Elsüllyedt egy teherhajó Tajvannál a pusztító tájfun alatt, nem találják a legénységet

Egy kilenc főből áll teherhajó süllyedt el Tajvannál a tájfun idején, egyelőre nem találják a személyzetet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.