Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

G.w.M. bejelentette, Kulcsár Edina ismét várandós

Rövid időn belül ismét várandós Kulcsár Edina G.w.M.-től, a híres rappertől, aki nagyon boldog, hogy hamarosan még többen lesznek.

Fotó: Instagram/G.w.M
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Igencsak nagy vihart kellett kiállnia Kulcsár Edinának és G.w.M.-nek, amikor kiderült, egy párt alkotnak. Sokan ekkor Csuti mögé álltak be, és napokon át igen nagy támadásokat kapott Edina és az új szerelme, akit sokan csak akkor ismertek meg. Többen legyintettek, és azt mondták, maximum pár hónap múlva vége a kapcsolatuknak.

Ez nem éppen így alakult, először egy közös tetoválással hívták fel magukra a figyelmet, majd jött a nagy bejelentés, miszerint Edina várandós. Emiatt nem tudta folytatni a Dancing with the Starst, őket is meglepte, hogy a kicsi előbb fogant meg a tervezettnél. Ettől függetlenül nagyon örültek neki, majd jöttek az újabb és újabb durva pletykák, mialatt összeházasodtak. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Edina és G.w.M. is tagadta a pletykákat, mostanában pedig többen azt sejtették, hogy az egykori szépségkirálynő rövid időn belül megint teherbe esett. A rapper sorai után nem kétséges, Edina valóban terhes, és már azt is tudni, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Negyedik alkalommal várandós az élete során, az első két gyermekének édesapja Csuti.

„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra.” – írta rendkívül boldogan G.w.M., akinek hamarosan már két gyermeke lesz Edinától, élete szerelmétől.

G.w.M. talán minden eddiginél boldogabb, és alig várja, hogy ismét ott legyen a szülőszobában, segítvén Edinát, aki ugyancsak boldog. „Rádi kicsi hercegem! Várunk nagyon kincsem! Kulcs, készülj!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz! U.i.: Kérem a tisztelt sajtót, hogy ne zaklassanak! Köszi!!”