Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Sári Évi igazi álomnő, csodálatosan néz ki

Sári Évi újabb bizonyíték arra, hogy egy 40-es éveiben járó nő is lehet álomnő, aki könnyedén felveszi a versenyt a 20 évesekkel.

...svg content...Fotó: Instagram/Évi Sári
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyesek valóban a kor szerint választanak párt maguknak, és azt vallják, hogy a 20 éves nők a legjobbak. Mások abszurd módon egy 30-as éveiben járó nőt már öregnek neveznek, ami egyenesen döbbenetes állítás. Ezernyi példa van arra, hogy egy nő a 30-as és a 40-es éveiben kezd igazán topnővé válni.

Ehhez hozzátartozik az is, hogy addig sokat tapasztalnak, sok mindent átértékelnek, és közben még tudatosabban kezdik el élni az életüket. Ez az edzésekre és a táplálkozásokra is igaz, sok olyan 40-es nőt ismerünk, akik rendkívül kifinomultak, és olyan jól tartják magukat, hogy a korukat sem lehet megállapítani. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Sári Évi idén szeptemberben a 47. születésnapját fogja ünnepelni, de még 37-nek sem néz ki. Amikor valaki minimum 10 évet letagadhat a korából, az valamit nagyon jól csinál, és ez maximálisan igaz Évire. Rendkívüli formában van, abszolúte önmaga, mondhatni megtalálta a maga tökéletes formáját.

A méltán sikeres énekesnő és színésznő legnagyobb szenvedélye az utazás, legutóbb Mexikóba látogatott el, és egyenesen szenzációsan néz ki. Olyan formákat hozott össze magán, melyekkel bárki figyelmet fel tudná kelteni. Egy nő esetében nem illendő a koráról beszélni, de amikor valaki ennyire rendben van, az külön dicséretet érdemel.

Ezek a fotók is csak azt erősítik meg, hogy Évi az egyik legvonzóbb nő a hírességek világából, és semmi oka nincs aggódnia amiatt, hogy pár esztendő múlva az 50-es éveiben lesz. Könnyen lehet, hogy akkor lesz csak igazán topszinten, mint például Jennifer Lopez, akinek ugyancsak meghatározhatatlan a kora.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.