Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Sári Évi egészen elképesztő formában van

Mindig meg tud lepni bennünket Sári Évi a természetes szépségével, és közben egyre formásabb vonalakat villant.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi továbbra is az egyik legvonzóbb híresség, ehhez kétség sem férhet. Sokan értenének ezzel egyet, ahogyan mi is, mert Évire valahogyan másképpen hat az idő, mintha egyáltalán nem úgy telnének nála az évek.

Éviről számtalan fotót láthattunk már az évek során, és még fogunk is. Időről időre külföldre utazik a barátaival, hogy kikapcsoljon egy kicsit, mert rengeteget dolgozik, tavaly az ünnepek idején is dolgozott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A magánéletéről keveset tudni, valamiért nincs szerencséje a szerelemmel, pedig maximálisan megérdemelne egy olyan kapcsolatot, ami egészen élete végéig kitart. Legutóbb a Femcafé különleges eseményén láthattuk, egy nem is akármilyen ruhában.

„Tegnap este került megrendezésre az @femcafe.hu Inspiráló Nők Díjkiosztó Gálaestje. Ezúttal is csodálatos hölgyeket jelöltek mindegyik kategóriában, öröm volt megtudni róluk kicsit többet.” – írta a posztjában Évi.

„Szívből gratulálok a díjazottaknak, a jelölteknek, a fellépő művészeknek és rendezőknek is, mert egy szuper este volt ismét! (Na meg Mártika barátnőmnek, hogy elkísért.) Köszönöm a meghívást!” – tette hozzá a vonzó és csinos színésznő.