Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Sári Évi bikinis fotóinál most nincs jobb

Sári Évi mindig is egy nagyon vonzó nő volt, de valahogyan évről évre egyre magasabbra rakja a lécet.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Aki kicsit is követi Sári Évi munkásságát, az tudhatja, hogy mennyire különleges énekesnő és színésznő. Ami még fontosabb ennél, hogy imádja a szakmáját, és fáradhatatlanul készül a próbákon.

Nagyon boldog a munkájában, amiben ki tudott teljesedni, és nemigen halljuk panaszkodni. Amit még igazán szeret, azok az utazások, melyek maximálisan kikapcsolják és egy másik dimenzióba repítik. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Egy évben többször szokott utazni, és időről időre igen távolról jelentkezik be. Számára ezek az utak sokat adnak a lelkének, és ilyenkor mindig kicsit másképpen tér vissza, részben más emberként is.

Ezúttal nem utazott túl messzire, de tudjuk jól, hogy Egyiptom is rendkívül különleges. Évi szereti a tengerpartot, a jó időt, a nyári forróságot, és nyilván a bikini is egy olyan ruhadarab, amiben szívesen pihenget.

Meg is tudjuk érteni, mert káprázatos formában van. Az egyik legvonzóbb hazai hírességünk, aki biztosan fog még újabb fotókat posztolni az egyiptomi kiruccanásáról, és mint mindig, most is rendkívül igényes.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.