Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Sári Évi legújabb mexikói bikinis fotói mindent visznek (fotók)

Sári Évire is egészen másképpen hat az idő múlása, lehetetlen megtippelni a korát, és évéről évre egyre vonzóbb.

Fotó: Instagram/Évi Sári
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi nemrég Mexikóból jelentkezett be, és mint mindig, úgy áll rajta a bikini, hogy az nem kevés emberből vált ki irigységet. Lenyűgözően néz ki az énekesnő, aki színésznőként és televíziós műsorvezetőként is kiváló. Egy életvidám nő, aki igyekszik a lehető legjobban megélni a pillanatokat, miközben járja a világot.

Nincs szebb annál, amikor az ember utazik, világot jár, a lehető legnagyobb ajándék. Minden tárgynál többet ér, egy Ferrari, luxusvilla és gyémánt sem ér annyit, mint amikor valaki bejárhatja a Földet, és olyan élményeket gyűjt, melyek gyakorlatilag megváltoztatják az életét, akár lelki, akár mentális, akár fizikális szinten. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Évi döbbenetesen jól tartja magát, sokszor még 36 évesnek sem mondanánk, noha szeptemberben ünnepli a 47. születésnapját. Végtelenül büszke lehet arra, hogy ilyen jó nő, ennyire fiatalos, és közben sikeres. Nagy út van mögötte, számtalan szereppel, fellépéssel, és valóban az egyik legjobb nőnek tartjuk a hírességek között.

Emiatt nem kevesen irigykednek rá, és kapott már támadásokat az évek alatt, ugyanakkor ezek az emberek nem gondolnak bele abba, hogy Évi rengeteget dolgozik, így az a minimum, ha egy évben legalább kétszer elutazik a világ másik felére. Tekintve, hogy mennyi munka van ebben, még ez is kevés.

Ilyenkor gyakran posztol, megosztja az emberekkel az élményeit, mi pedig örülhetünk ennek, mert mindenki láthatja, hogy az idő múlását másképpen is meg lehet élni, és olyan formába lendülhetünk a 40-es éveinkben, mint azelőtt soha. Az alább látható fotók is csak ezt bizonyítják, szenzációsan néznek ki a csajok.