Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Sári Évi bikiniben tért vissza, fenomenálisan néz ki az énekesnő

Sári Évi szenzációsan, fenomenálisan néz ki, még mindig az egyik legjobb nő, és nemcsak a hírességek világából.

Fotó: Instagram/Évi Sári
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több sztár hallat magáról az elmúlt időszakban, többek között az énekesnők is. Nemrég például megtudhattuk, mennyire toxikus kapcsolata is volt az évek során Singh Vikinek, aki drámai részleteket osztott meg erről. Döbbenetes volt olvasni az interjúját, és sokan mások még tovább maradnak az ehhez hasonló kapcsolatokban.

Tóth Gabi nevét szintén sokat lehetett hallani az elmúlt napokban, aki egy rendkívüli szettben hívta fel magára a figyelmet Hilton Budapestben. Őszintén beszélt a tönkrement házasságáról, és azokról a különbségekről, melyek áthidalhatatlanok voltak közte és Krausz Gábor, a volt férje között, aki már Mikes Anna oldalán boldog. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Nem minden sztár ilyen szerencsés, Viki például már több mint 2 éve van egyedül, nem találja az új párját, de hozzá hasonlóan Sári Évi is tudna mesélni a párkeresés nehézségeiről. A szintén rendkívül vonzó énekesnő azonban erős maradt, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából, az életéből, a karrierjéből.

Természetesen nem feledkezik meg a követőiről sem, akik már több mint 41 ezren vannak az Instagram oldalán. Lehetne ez sokkal több is, mert Évi egy nagyon érdekes személyiség, akit például el tudnánk képzelni a Dancing with the Stars új évadában. Abszolúte passzolna hozzá ez a szerep, és az egyik kedvencünk lenne.

Ráadásul remekül táncol, ügyesen mozog a színpadon. Az éneklés és a tánc mellett az utazásokat is nagyon szereti, főleg ebben az időszakban, amikor idehaza még hidegebb van, míg a világ másik felé tombol a nyár. Ezúttal egy mexikói bikinis fotóval köszönt be, és mint mindig, most is tarolt vele.