Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Tóth Gabi Krausz Gáborról: nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal

Elmondása szerint nem volt számára könnyű feladat emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni őt, hogy megtanulja, „mi az a szeretet egyáltalán”.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Tóth Gabi korábban a Mutasd magad! című YouTube-műsor vendége volt, az interjú pedig két részletben került fel a platformra. Az első részben egyebek mellett a hitéről, a Megasztár utáni időszakról, a színházi karrierjéről, valamint a válásáról is szót ejtett, utóbbi kapcsán a megcsalásról szóló pletykákra is kitért. Kiemelte: hiába mondta, hogy nem így volt, nem akartak hinni neki az emberek, egyszerűen ráhúzták a „csalfa feleség bélyeget”.

Ugyanakkor leszögezte, a szakítás idején még csak beszélgetőfázisban voltak a jelenlegi párjával, Papp Máté Bencével, valamint az sem igaz, hogy elhanyagolta volna a Krausz Gáborral közös gyermeküket. Majd később egy előzetes is megjelent az interneten, amelyben röviden bemutatták, mire lehet számítani az interjú második része kapcsán. Akkor még nem lehetett tudni, az énekesnő kire céloz a minivideóban, mondván, „ebbe beletörött a bicskája”. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ám immár fény derült az igazságra, vasárnap este felkerült a beszélgetés másik fele. Elsőként arról ejtett szót, hisz-e még a házasság intézményében: „A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít”.

Majd hozzátette: „Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog”. Hozzáfűzte, tervezni már nem tervez előre semmit, ettől függetlenül igazán boldog szerelme oldalán. „Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem” – fogalmazott Tóth Gabi az interjúban, amit a 24.hu szemlézett. Míg Krausz Gáborról azt mondta:

„Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám”. Végül arra utalt, a séf és új párja, Mikes Anna nagyon összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra, kívánom, hogy legyenek boldogok”.