Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,198 $

Tóth Gabi a megcsalásról: hiába mondtam, hogy nem így volt, nem akartak hinni nekem

Szerinte ő is hibázott abban, hogy kifelé csak a szépet és a jót mutatta a világnak a házasságukról.

...svg content...Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi a Mutasd magad! című műsor vendégeként egyebek mellett a hitéről, a színházi karrierjének végéről, valamint a válásáról is beszélt. Elmondása szerint nagyon bántotta, hogy a szakítás idején sok hamis tartalmú cikk jelent meg róla az újságokban, melyek azt írták, hogy hűtlen volt a férjéhez, vagy éppen nem ő neveli a gyerekét. Az énekesnő kiemelte, ezen állítások közül egyik sem igaz.

„Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban” – magyarázta. Egyúttal bevallotta: környezete is tudott róla, hogy Krausz Gáborral voltak problémáik, de küzdöttek azért, hogy működni tudjon a házasságuk. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Ilyen nem történt. Ez nagyon bántott, mert rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget. Hiába mondtam, hogy nem így volt, nem akartak hinni nekem” – fogalmazott Tóth Gabi az interjúban, amit a 24.hu szemlézett.

A szakításukat övező botrány kapcsán megjegyezte, szerinte ő is hibázott abban, hogy kifelé csak a szépet és a jót mutatta a világnak a házasságukról. Ugyanakkor azt gondolja, a közösségi oldalakon a legtöbben hozzájuk hasonlóan csak a jó pillanatokról emlékeznek meg, a problémákat, nehézségeket nem teregetik ki.

„Hogy örökké együtt, és semmi nem tud minket szétválasztani, a hurrikán sem tudja ezt a házasságot szétszedni. Én is használtam olyan kifejezéseket akár a blogomban vagy a közösségi oldalaimon, amiből hirtelen jött az embereknek az, hogy akkor ez egy hazug dolog volt. Nyilván ez adott egy táptalajt a felháborodásnak” – vélekedett az énekesnő.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.

Újabb motorbaleset történt, most Aszófő és Balatonfüred között

A jő idő beköszöntével sokkal több a súlyos és halálos motorbaleset, ezúttal Aszófő és Balatonfüred között bukott egy motoros.