Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Tóth Gabi megdöbbentő őszinteséggel elmondta: ebbe beletörött a bicskám

Úgy érzi, nem volt könnyű feladata, s végül felismerte, hogy „ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe beletörött a bicskája”.

...svg content...Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi a Mutasd magad! című YouTube-műsor vendégeként többek között a válásáról, a hitéről és a Megasztár utáni időszakról is szót ejtett, de arra is kitért, annak idején miért döntött úgy, hogy otthagyja a színházat. Állítása szerint „nagyon durva dolgokat látott”, amelyek miatt úgy határozott, berekeszti a színházi karrierjét. De túl sok részletet nem szeretett volna elárulni ennek kapcsán, mint mondta, nem szeretne egy „újabb ilyen botránynak a keltője lenni”.

Valamint nem akarja feltárni annak az illetőnek a személyét, akiről ez szól, de azt bevallotta, hogy akkoriban úgy érezte, nagyon rosszul bántak velük, „állatokhoz sem méltóan”. Illetve egyszer annyira kihajtották, hogy súlyos sérülése lett. „Nem bántalmaztak, de túlhajtottak, és akkor nagyon megsérültem, elszakadt a combizmom” – idézte fel. Emiatt 12 hétig rehabilitációra kellett járnia, s végül a színpadra is sérülten lépett fel az előadáson. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Emellett a vele történteket illetően azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer fikciós regényt ír, bár erről sem árult el egyelőre több dolgot. Mindemellett azt is elmondta, hogy a mentális és fizikai egészségének helyreállításának érdekében korábban részt vett egy egyhetes rehabilitációs kúrán, ami sokat segített neki. Erre az erősen visszatérő pánikbetegsége miatt is szüksége volt, ami szerinte egy újabb jelzés volt arra, hogy nem boldog a házasságában.

De az énekesnő egyik fő kritikusáról, Puzsér Róbertről is szót ejtett. Neki azt üzente: „Túl komolyan vesz engem Puzsér, az a baja. Nincs ebben ennyi”. Ugyanakkor tény, hogy az interjú másik fele csak vasárnap 16 órától lesz elérhető a YouTube-on, bár egy rövid előzetes már megjelent a Mutasd magad! oldalán. Ebből nem derül ki, hogy az énekesnő milyen kérdésre adta a választ, ami elhangzik, de az kétségtelen, hogy megdöbbentő dolgokról van szó.

Ugyanis a videóban Tóth Gabi úgy fogalmaz: „Nem volt könnyű feladatom nekem őt emberileg, vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, hogy mi az a szeretet egyáltalán, vagy milyen az, hogy családban létezni”. Az énekesnő végül az illető kapcsán hozzáteszi: „Nagyon magányosan élt, drogos múlttal, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe beletörött a bicskám lehet egy picit igen”.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.