Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Tóth Gabi a színházi éveiről: nagyon durva dolgokat láttam

Állítása szerint ezek után nem nagyon volt kedve színházi közegben szerepelni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, nemrég Tóth Gabi volt a Mutasd magad! című műsor vendége, amelynek során több témára is kitért. Beszélt például a válásáról, az azt övező botrányról, a sok valótlan pletykáról, így azt is leszögezte, hogy sosem csalta meg Krausz Gábort, a szakítás idején még csak beszélgetőfázisban voltak Papp Máté Bencével.

Majd a Megasztár utáni időszakról is szót ejtett, amelynek kapcsán úgy fogalmazott, az nem volt túl egyszerű, s inkább a húspiachoz hasonlította az akkori életét. Mint mondta, sok mindenben nem hozhattak döntést, és körülbelül 3 évig semmilyen beleszólása nem volt abba, hogy hol lép fel, és mennyiért. Emellett azt is elárulta, mennyi pénzt kapott akkoriban egy fellépésért. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

De az interjúban, amit a 24.hu szemlézett, az énekesnő színházi éveiről is szó esett. Annak idején több darabban is játszott, Győrben például remekül érezte magát, Stohl Andrásnak pedig örökké hálás lesz, amiért segítette és biztatta az útján színészként. Egy meg nem nevezett társulatnál eltöltött fájó időszak után viszont úgy döntött, nem folytatja tovább színházi pályafutását, ugyanakkor bevallotta: a színpad mai napig hiányzik neki.

„Azért voltak olyan élményeim, amiket soha nem fogok elfelejteni, és emiatt be is rekesztettem ezt a színházi karriert. Nem merek még mondani példát. Nem akarom feltárni annak az illetőnek a személyét, akiről ez szól, ugyanis nagyon durva dolgokat láttam a színházban. Nem szeretnék egy újabb ilyen botránynak a keltője lenni. (…) Voltak olyan dolgok bennem, hogy nem emberként vagyunk kezelve, hanem állatoknak sem méltóan. Ezek után nem volt nagyon kedvem színházi közegben szerepelni” – fogalmazott.

A téma kapcsán még hozzáfűzte, az említett próbaidőszak alatt egy nagyon csúnya sérülést is szerzett. „Nem bántalmaztak, de túlhajtottak, és akkor nagyon megsérültem, elszakadt a combizmom” – vallotta be Tóth Gabi. Elmondása szerint emiatt 12 hétig kellett rehabilitációra járnia, és végül a színpadra is sérülten lépett fel az előadáson. Emellett a vele történteket illetően azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer fikciós regényt ír.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.